Новина від: Костянтин Козарь

Робочі групи Комітету АПІТУ з роздрібної торгівлі та е-комерції

Робоча група з розробки комплексу заходів протидії реалізації контрафактних і контрабандних товарів та очистці прайсів агрегаторів від товарів, ввезених із заниженням вартості

Робоча група по законодавчому врегулюванню та технологічному вдосконаленню РРО для потреб е-комерції:

  1. Андрій Фомичев «Юскутум»
  2. Валерій Базиленко «ASUS»
  3. Дмитро Басов «MOYO»
  4. Дмитро Латанський «Репка.юа»
  5. Євген Сергієнко «Індіго М’юзік»
  6. Ірина Волк «Майкрософт»
  7. Костянтин Черепинський «Інвестком»
  8. Максим Раскин «Алло»
  9. Микола Рехліцький «Samsung»
  10. Олександр Василенко «Алло»
  11. Олександр Гльоза «Ідіджі Груп»
  12. Олександра Ткаченко «Epson»
  13. Юлія Бурковська  «Трендксім»
  14. Юрій Власюк «ILand»
  1. Андрій Панасюк «ІКС-Маркет»
  2. Андрій Фомичев «Юскутум»
  3. Валерій Базиленко «ASUS»
  4. Владислав Чечеткін «Розетка»
  5. Дмитро Базилінський «ІКС-Маркет»
  6. Дмитро Басов «MOYO»
  7. Дмитро Латанський «Репка.юа»
  8. Ірина Волк «Майкрософт»
  9. Костянтин Черепинський «Інвестком»
  10. Максим Раскин  «Алло»
  11. Микола Рехліцький «Samsung»
  12. Олександр Василенко «Алло»
  13. Юлія Бурковська  «Трендксім»
  14. Юрій Власюк «ILand»

 

Створено Комітет АПІТУ з роздрібної торгівлі та е-комерції

 
23.09.2015 відбулося установче засідання Комітету АПІТУ з роздрібної торгівлі та е-комерції. До складу Комітету увійшло 12 осіб, з яких члени Комітету – 10 осіб, експерти Комітету – 2 особи. Головою Комітету обрано Максима Раскіна («Алло»).
Місією Комітету є сприяння розвиткові в Україні роздрібної торгівлі та електронної комерції, підвищення їх прибутковості, передовсім у стосунку до товарів ІТ, споживчої електроніки та побутової техніки.

Робоча зустріч НКРЗІ, УДЦР і АПІТУ

12 березня 2015 року в офісі Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) відбулася робоча зустріч представників НКРЗІ, ДП «Український державний центр радіочастот», АПІТУ (Юрій Пероганич, Костянтин Козарь) та представників компаній членів асоціації. Зустріч була присвячена, в цілому, обговоренню питань пов'язаних з проектом Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту інтересів держави, споживачів телекомунікаційних послуг та удосконалення державного регулювання у сфері користування радіочастотним ресурсом України», зокрема системі обліку кодів ІМЕІ мобільних телефонів, планшетів. Див. Протокол зустрічі.

Прикріплений файлРозмір
12_01_15_Minutes.pdf76.35 КБ

Нарада при Торгово-промисловій палаті України

 

12 березня 2015 року відбулася нарада голів комітетів підприємців при Торгово-промисловій палаті України, в якій взяв участь юрист АПІТУ – Костянтин Козарь. На нараді обговорювався проекту Закону України «Про саморегулювальні організації» (рег.№1444 від 11.12.2014 р, автор Королевська Н.Ю.).

Бізнес проситиме депутатів не приймати проект Королевської, і створити робочу групу з експертів і спільними зусиллями розробити проект закону, який дасть поштовх для розвитку інститутів саморегулювання, яким надалі можна було б передати невластиві державному апарату функції: навчання та видача сертифікатів, розробка правил і стандартів діяльності, забезпечення контролю за дотриманням цих правил і стандартів, і, в деяких випадках очищення сфер економіки від суб'єктів, які порушують законодавство України. Докладніше...

RSS-матеріал