Майстер-клас по приготуванню стейків

8 грудня 2015 року в ресторані Sam`s Steak House відбулася неформальна зустріч представників компаній - членів АПІТУ «Майстер-клас по приготуванню стейків». Вчитися готувати — не тільки корисне, але і захоплююче заняття.

Майстер-клас провів шеф-кухар ресторану Дмитро Сухарченко. Він розповів як правильно вибрати м'ясо для стейку, поділився секретами приготування.

Учасники зустрічі відвідали meating room, де визріває м'ясо, вибрали стейк за смаком і з задоволенням його приготувати. Усе було дуже смачно! Учасники заходу ще довго і невимушено спілкувалися.
 
IMG_20151208_182204
 
IMG_20151208_182557

IMG_20151208_190413

IMG_20151208_185224

IMG_20151208_184540

IMG_20151208_184304

IMG_20151208_183814

IMG_20151208_183753

IMG_20151208_182647